ukesoppsett

Uke 9 og mars

Vi er allerede godt i gang med uke 9 og jeg henger åpenbart litt etter på bloggen. Oppsettet var klart sist uke, men timeplanen har vært litt full. Uansett er vi i gang igjen!

Vanligvis pleier jeg å la den måneden som eier flest dager i uken ved månedsskifte få den uken, men de siste ukene har jeg brukt dagsoppsett og derfor har jeg delt uken i to med mars siden mellom. Da har det blitt dobbelt opp av den enkle oversikten.

Første halvdel av denne uken:

 

 

 

 

Mars og siste halvdel av uken:

 

 

 

 

 

 

I tillegg har sønnen min bursdag i slutten av måneden. Da blir han 4 år og han er en stor Paw Patrol fan. Dermed blir det bursdag med Paw Patrol tema. Jeg har en søster som er kokk og flink på baking så hun skal lage Paw Patrol kake! Det blir en liten intim feiring, men det er ingen grunn til å ikke planlegge litt i bullet journalen!

 

Jeg fikk lov av sønnen min å få et klistremerke av han til boken min. Snill gutt!

 

Etter lang tids tenketid har jeg nå endret brukernavnet mitt på instagram til Notatboka. Slik kan jeg ha samme navn overalt. Jeg har ikke byttet konto, kun navneendring. Du finner meg her.

Du finner meg også på Facebook her og her.

 

God onsdag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply