ukesoppsett

Uke 8

Nå har jeg i flere dager vurdert om jeg skulle poste denne ukens oppsett eller ikke. Det hele endte med at jeg virkelig misliker det jeg har prøvd på med distress ink. Hva jeg i det hele tatt tenkte aner jeg ikke. Nå har det ikke falt meg inn å ikke bruke det, bare ikke poste det offentlig.

Så slo det meg da: er jeg i ferd med å bli slik? Den som bare skal poste det jeg er fornøyd med og gjemme vekk det jeg ikke liker? Nei. Det ville gjort meg two faced rett og slett og det har jeg ikke tenkt til! Jeg, med flere andre, sier det gjentatte ganger: «Liker du det ikke, eller har gjort noen feil, lær deg å leve med det. Bare gå videre og så gjør du det annerledes neste gang».

Så da er det bare å ta seg selv i nakken og ta på seg stor jente-buksene! Det er en grunn til at jeg har bloggen og det betyr at jeg må kunne poste ting som ikke nødvendigvis er bloggverdig – noe som var mye av grunnen til at jeg begynte å poste på blant annet instagram i første omgang: for ikke alt er perfekt, som mye av det vi ser.

 

 

 

 

God mandag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply