ukesoppsett

Uke 24

Vi er nå godt i gang med uke 24 og jeg har valgt et enkelt to siders oppsett denne uken.

Hjernen ligger lavt og det er ikke så mye futt i meg om dagen, men det er ingen grunn for å ikke lage enkle oppsett.

Jeg kommer til å la ukentlige vanelogger ligge på hyllen en stund og kun konsentrere meg om vanlige ukesoppsett. Deretter tar jeg en dag av gangen og legger inn andre oppsett/lister ved behov.

Det er nå heller ikke veldig lenge til juli og når juli kommer er det tid for en ny bok. Nåværende vil kun ha plass til en eller to uker i juli og da vil jeg heller starte ny måned i ny bok.

Jeg trives veldig godt med min Nuuna og har en kvalmende følelse av planner peace så jeg har en Nuuna liggende på vent. Denne har også hakket bedre papir enn min nåværende så det er ikke umulig at det blir litt ekstra festligheter i den. Jeg gleder meg!

Denne ukes klistremerker er fra min to go girl Watzorama.

Charms og bokmerker har jeg laget selv og noe er å finne i min egen Etsy shop: Notatboka.

God onsdag! ☆

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Ingrid Hagen
  20. juni 2018 at 13:51

  Så sjukt mange fine og inspirerende ukesoppsett!
  Jeg er litt på utkikk etter en ny notatbok, har en stor Nuuna nå, som jeg er fornøyd med men føler sidene kan bli litt for store for de enkleste ukene og tenker litt på en mindre til jeg begynner å studere. Ser du skriver du har en Nuuna på lur med bedre papirkvalitet, vil du dele hva den heter og hvor du har kjøpt den? ?

 • Reply
  christinekybele
  20. juni 2018 at 14:09

  Hei Ingrid!
  Så hyggelig at du liker oppsettene mine. Nå bruker jeg jo selv en S, men har du vurdert M? Den er litt mindre enn L, men ikke kjempemye. Dog har den jo færre sider ettersom det kun er L som har flest sideantall.

  Det er ikke noe spesielt med Nuunaen min, men slik jeg har skjønt det så kan små endringer i papir forekomme fra produksjon til produksjon ettersom papir jo er et naturprodukt og ikke alt vil være 100% likt fra gang til gang.
  Den jeg har brukt nå bare føltes litt tynnere på en måte og blødning gjennom papiret forekommer oftere enn min forrige Nuuna og min neste. Fyllepenn f.eks funker jo i Nuuna, men det er ikke maksimalt optimalt for dette.
  Håper dette hjalp. Hør gjerne fra deg igjen om det er noe mer du lurer på! Du finner meg også i gruppen min på Facebook om det er lettere ?
  Ha en riktig god dag! ?

 • Reply
  Ingrid Hagen
  20. juni 2018 at 15:21

  Tusen takk for svar! M har jeg faktisk helt glemt at eksisterer! Må sjekkes ut:)
  Ah, skjønner. Sliter en del med gjennomblødning i Nuunaen min nå, så derfor jeg lurte, men kanskje jeg bare har vært uheldig 🙂
  Ha en finflott dag!

Leave a Reply