ukesoppsett

Uke 12

Livet skjedde og jeg har ikke hatt tid til å få ferdig ukens oppsett før i dag. Da passet det ypperlig at jeg fikk Wizard of Oz stempler i posten i går og kunne fullføre sidene med disse. Jeg rett og slett elsker de. De er så sykt kule! I tillegg slang jeg på noen klistremerker fra Watzorama. Jeg liker disse skikkelig godt!

 

 

 

 

 

 

Jeg fortsetter med daglige sider. Særlig denne uken er det en del jeg skal gjøre før helgens lille bursdagsselskap for sønnen min som blir 4 år. Snart nok vil jeg gå over til enkelt ukesoppsett igjen.

For noen få uker siden satte jeg meg et mål: bruk mer, kjøp mindre. Det vil si at nå skal jeg bruke av det jeg har liggende og siden jeg ikke har noen annen Rhodia Webbie liggende så blir det en annen bok. I utgangspunktet har jeg et godt nok utvalg av penner til at jeg kan tilpasse bruken i boken og jeg kan ikke for det, men den mindre prikkeavstanden i Nuuna frister meg altfor mye hele tiden. Og som dere kanskje har lagt merke til så har tilbehøret mitt blir mer minimalistisk i det siste. Det går stort sett i en enkel svart penn og en tombow for highlighting.

Ikke le av meg, ok?! Jeg vet denne hoppingen mellom forskjellige bøker er latterlig, særlig fascinasjonen min for Nuuna, men tanken om å bruke opp det jeg har før jeg kjøper nytt er veldig god! Ingen vits i å sitte med ubrukte bøker i hyllen, sant?

Og vet dere hva? Jeg begynte såvidt å pusle med månedsoppsetter for april i Nuunaen og selvsagt klarte jeg å gjøre en liten feil. Det har blitt standard for meg det nå.

 

Håper dere har ei flott uke!

God tirsdag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply