Ukategorisert

Pennen i boken: Nuuna

Det er ikke alle penner som passer til alle bøker. En god hovedregel er å holde seg til vannbasert da alkoholbasert ikke pleier å funke spesielt bra.  Nå har jeg samlet et flott team med erfarne bullet journalere til å fortelle om sine egne erfaringer.

Skjønne Julie sier:

 «Jeg er kjempefornøyd med alle pennene mine og det er ingen av pennene i denne testen som har forårsaket blødning.

Staedtler pigment liners ghoster litt mer enn triplus fineliners, men jeg foretrekker den fordi spissen ikke blir trykket inn like lett. Når det er sagt så blir det noe ghosting av triplus fineliner om jeg fargelegger med de.
Ecoline brush pens er veldig våte. Selv om jeg elsker fargene så blir de ikke mye brukt. I tillegg er tusjene veldig tykke å holde i»

 

Sjekk ut denne samlingen av penner i den vidunderlig fargerike pennetesten hennes! Disse taler i grunnen for seg selv.

bilde tatt av Jule Kristine Veaas

 

bilde tatt av Julie Kristine Veaas

 

I tillegg til Julie sin flotte samling av penner kan jeg nevne at jeg har også god erfaring med Micron og Marvy Uchida.

 

bilde tatt av Julie Kristine Veaas

Videre kan det nevnes at vin funker omtrent

like dårlig som en skulle tro. Les historien her

 

 

Finn Julie på instagram: fearless20_12

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Cathrine
  8. januar 2018 at 21:23

  Nå lærte jeg noe nytt om Nuuna ?

  • Reply
   christinekybele
   8. januar 2018 at 22:11

   Hva lærte du? 🙂

Leave a Reply