Blekk

Pelikan Edelstein

Trenger jeg egentlig å si mer?

På min forrige bestilling til Tudos var Karl en skikkelig grei kar og sendte med en ekstra flaske blekk: Pelikan Edelstein i fargen Jade. Jeg kan ikke annet enn å innrømme at jeg falt totalt for dette blekket. Ikke bare er fargen helt nydelig, men blekkhuset er så lekkert at jeg får lyst til å sette det frem som pynt i stuen.

Pelikan Edelstein Jade

Det tok ikke mange dagene før jeg hadde sendt inn bestilling på et annet blekk fra Pelikan Edelstein hos Tudos. Fargen falt på Tanzanite.

Pelikan Edelstein Tanzanite

Pennetest

De forskjellige fargene stammer fra forskjellige edelstener og hvert år kommer Pelikan med en ny limited edition. Jeg kan garantere at årets blekk skal hjem til meg. I følge the Pelikans Perch heter denne Olivine og ser like nydelig ut som de jeg allerede har i samlingen.

Nå venter jeg bare på ny penn som jeg kan fylle med en av disse herlighetene og det skal jeg hente etterpå!

Frem til nå har jeg bare hatt et godt øye til Diamine og har en liten samling med 30 ml flaskene og en håndfull shimmering. Av en eller annen grunn har denne gått meg hus forbi, men jeg er virkelig glad for at jeg har oppdaget disse lekre fargene! Fikk du også lyst på en eller bare vil sjekke ut andre farger kan du ta en titt her

Blekkhus og glasspenn

Til info: selv om jeg har fått den ene uten ekstra kostnader på min bestilling er det ingen som har bedt meg skrive om den. Jeg bare liker de så utrolig godt at jeg synes de fortjener litt oppmerksomhet.

No Comments

    Leave a Reply