Ukategorisert

Nytt år, ny bok

Dette blir min følgesvenn inn i 2018. Har enda noen minnesider for 2017 jeg skal sette sammen i Rhodiaen min, men utover det er det Nuuna og jeg som skal ringe inn det nye året sammen.

Ikke bokstavelig talt da, jeg skal være sammen med faktiske mennesker på nyttårsaften. Selv om jeg jo kunne tatt på meg en jakke med store lommer og sneket den med meg. Dere vet hva jeg mener, ikke sant? En ny bullet journal føles alltid så bra og det er vel nesten på grensen at den blir med både i senga og mens vi lager middag. Nesten.

Her er min Nuunanichi! (Nuuna i et Hobonichi cover, kjempeteit! Care)

 

Innsiden av coveret

 

Inni har jeg en Nuuna S

 

Innsiden består av få og enkle oversikter fra januar til april. Dette er det tidsrommet jeg ser for meg at jeg kommer til å ha den før den er full.

Først måtte jeg lage meg en 2018 forside. Den synes jeg ble ganske kul!

 

Nest ut har jeg en oversikt for hele året

 

 

 

Deretter en fremtidslogg. Ettersom jeg stort sett setter meg ned i helgene og lager neste ukes oppsett har jeg god nytte av denne og kan enkelt holde oversikt over planene mine. Nå lagde jeg denne allerede tidligere i desember og det var det kjekt å skrive inn når jeg skal til tannlegen til tross for at det er noe jeg helst skulle glemt og unngått.

 

Etter fremtidsloggen har jeg en oversikt over når venner og familie har bursdag. Denne har jeg derimot valgt å lage for hele året og ikke kun januar – april.

 

Etter dette har jeg et par enkle oversikter for sønnen min. For snart to år siden fikk han påvist forkjølelsesutløsende barneastma og jeg synes det er veldig nyttig å ha kontroll på når disse utbruddene kommer og hvor lenge de varer. Vanligvis er det bare vinterhalvåret han får utbrudd, men jeg kjører de hele året bare sånn i tilfelle. Selv om vi ikke går til kontroller lenger er det veldig fint å ha i tilfelle det skulle bli ille igjen og vi må til barnelegesenteret. Dermed kan jeg ha kontroll på sykdom også så jeg vet hva som utløser astmaen. Litt washi måtte til som pynt her. Selv superhelter kan ha astma!

 

I tillegg skal jeg ha et par lister til, men de er jeg ikke ferdige med å sette opp. Det er ingenting som haster heller så jeg stresser ikke med det før nyttår.

 

Pennene jeg har brukt på disse sidene er en Maica Hi-Tec-C 0.4, Micron 005 (takk igjen Camilla! jeg er hektet) og Fudenosuke med hard tip. På fargene har jeg brukt Tombow brush pens.

 

Nuuna, Micron, Fudenosuke og Tombow brush pens kan kjøpes hos Tudos som er en norsk nettbutikk. Jeg handler en del hos Tudos da de har godt utvalg av skrivesaker, gode priser og enestående service!

Hobonichi coveret har jeg kjøpt på Aliexpress og er i veldig fin kvalitet til å være såpass billig. Jeg elsker den!

Maica har jeg kjøpt på eBay.

 

Med dette runder jeg av 2017 og håper vi sees i 2018.

 

Riktig godt nyttår!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Cathrine
  30. desember 2017 at 20:53

  Jeg liker oppsettet ditt kjempegodt. Blir nesten, men bare nesten Nuuna-fristet

  • Reply
   christinekybele
   30. desember 2017 at 21:04

   Utfordringen blir selvsagt bruk av fyllepenn. Det går jo akkurat, men ikke så smått som jeg liker. Noen burde begynne med EEF nib. Hah!

 • Reply
  Ina
  31. desember 2017 at 14:55

  Gratulerer med kjempefin blogg! Hvordan får du Nuuna S til å ligge flatt? Jeg måtte gi opp min, det irriterte meg for mye at det var en klump i midten.

 • Reply
  Camilla
  4. januar 2018 at 00:10

  Både flink, og produktiv! Og bare hyggelig, micron er favoritt (og forbruksvare) hos meg også 😉

Leave a Reply