Ukategorisert

I heart BujoCath

Forleden dag fikk jeg en pakke med masse fine klistremerker – Fra Cathrine!

Cathrine har nemlig åpnet en Etsy shop! Cathrine har et svært godt øye og følger med på hva folk liker. Jeg kan ikke si annet enn at hun har gjort en strålende jobb. Jeg elsker alle sammen!

 

 

Jeg kjenner ikke selv Cathrine direkte, men har blitt kjent med henne via Bullet Journal Norge på Facebook. I tillegg har jeg hatt gleden av å skrive med henne hver dag i…ja, lenge. Derfor har jeg også hatt æren av å følge dette helt siden hun luftet det som en tanke for flere måneder siden. Det har nok ikke vært like spennende for meg som det har vært for Cathrine selv, men jeg har nok vært rett i hælene hennes.

I tillegg har det vært veldig spennende de gangene Cathrine har spurt meg: «Hva synes du om denne?» Nå har ikke jeg sett alt underveis heller, men gjentatte ganger har jeg bare sagt: «Jeg kjøper`n!» Ikke bare er jeg veldig glad i klistremerker, men å få klistremerker med blant annet norske ord…finnes det noe bedre?!? I think not.

Cathrine har spurt meg flere ganger om hvilke jeg liker best. Det ER jo veldig vanskelig å velge bare en. Eller to. Beklager Cathrine. Det jeg kan si er at jeg er svært flink til å se Netflix og aldri komme meg i seng så disse traff jo rett i hjertet og prokrastinering burde vært mitt fornavn. I tillegg er jeg jo fan av Tudos (superfan #1 siden første bestilling) og klistremerker med Tudos på. Shut up and take my money! Banning er jo også en stor del av mitt vokabular så det synes jeg er skikkelig kult! Samt at jeg har veldig stor nytte ukedager og tall.

Og sist, men ikke minst: sjekk de enhjørningene da! Jeg dåner!

 

 

For å se hele utvalget hennes, stikk innom her en tur: BujoCath

Nå trenger vi bare en type klistremerke til: I ❤ BujoCath

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Cecilie
  1. februar 2018 at 18:39

  Gleder meg til å få mine i posten også! De ser så fine ut ?

  • Reply
   christinekybele
   1. februar 2018 at 19:39

   De er nydelige! ?

Leave a Reply