Ukategorisert

Hvordan starte en bullet journal?

Først og fremst: sjekk ut den offisielle bullet journal siden til Ryder Caroll her: bulletjournal.com

Første pri er å ha litt bakgrunnsinformasjon om bullet journal og systemet til Ryder Caroll.

Har du vært inne på siden hans før? Vel, gjør det igjen. Se videoen en gang til. Det burde vi alle gjøre jevnlig for å få en liten påminnelse om hvor enkelt systemet er mens vi svømmer rundt i bilder av fargerike og dekorative oppsett som tar pusten fra oss. Fargeglade sider fulle av dekorasjon er det ingenting i veien med, tvert i mot! Det er vår bok, våre regler og det aller viktigste av alt: funksjon. Det er et verktøy. Fungerer den ikke som et verktøy, men er full av dekorasjon så heller vi mer mot en art journal enn bullet journal.

Steg nummer to: hvordan vil du gå frem i en bullet journal?

Vil du kjøre Ryders stil og skrive ned as you go gjennom dagen? Fantastisk! Plukk opp en notatbok og kjør! Skriv inn dagens dato og lag en liste over dagens gjøremål så er du i gang, hurra! Alternativt kan du starte med eller ihvertfall sette av et par sider til en fremtidslogg. En enkel oversikt der du kan skrive opp avtaler som er litt lenger frem i tid. En uke eller seks måneder. Det kan jo være praktisk å huske på tannlegetimen om tre uker, sant?

Trenger du mer planlegging? Supert! Plukk opp penn og papir. Start med å sette opp et tankekart. Lag deg noen ideer over ting du ønsker bedre oversikt over i livet.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply