Ukategorisert

Erik sin bullet journal

Etter en samtale med en god venn av meg for en stund siden så fant vi ut at han trenger en egen bullet journal.

Den planleggeren som har en dag pr side og klokkeslett gjennom dagen er nok det som var nærmest det han trengte, men likevel ikke godt nok. Det var ikke nok timer i døgnet da han trengte å planlegge sene timer, den er helgediskriminerende og han ønsket en liste med oppgaver og ruter han kunne krysse av for når han har vært flink, sa han. Dermed anså jeg det som min oppgave å sette opp det han trengte ut fra ønskene hans.

Å fylle en hel Leuchtturm med hundrevis av tall var en stor utfordring for håndleddet og Ane spurte i tillegg om jeg ville få betalt pr tall (haha, da hadde jeg blitt rik og Erik blitt fattig), men jeg hadde det kjempegøy med å sette den opp uten betaling! Men det var hyggelig å få en klem da!

Jeg brukte Micron i forskjellige størrelser for skrift og Tombows til highlighting av overskrifter blant annet. Hver måned fikk hver sin farge.

Boken består av:

 • fremtidslogg
 • oversikt over bursdager
 • månedsoversikter
 • ukesoversikter
 • daglige sider med klokkeslett fra midnatt til kl 23 hver dag
 • notater
 • gjøreliste (med avkrysningsmulighet)
 • treningsoversikt han kan fylle inn selv
 • noe dekor på ukesoversiktene

 

Nå er ikke Erik så forfengelig, vanskelig eller har et stort behov utover å kunne planlegge travle hverdager så dette var en veldig enkel jobb å påta seg. Første uken i juli har jeg skrevet en påminnelse i oppgavelisten hans der han bør minne meg på det om jeg skal lage en til. Denne varer fra mars og første uken i august. Dermed vil jeg ha en måned på meg om jeg skal lage en til.

 

Cathrine var så grei og lagde en mandig decal for meg.

Bildet er tatt av Erik 

 

Bildet er tatt av Erik

 

Bildet er tatt av Erik 

 

Bildet er tatt av Erik 

 

Bildet er tatt av Erik 

 

Det tok ikke lang tid før jeg fikk en melding om at han rett og slett elsker boken. Jeg håper det fortsetter slik og at boken er akkurat det han trenger!

 

God onsdag!

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply