Bullet Journal 101 ukesoppsett

En bok, en penn

Min en bok og en penn-uke er nesten over og konklusjonen er: det funker. Det får jobben gjort det også.

Uken min har vært noe mer travel enn vanlig til tross for at jeg ikke er i jobb pr i dag, men jeg har definitivt fått unna stort sett alt jeg har hatt behov for å huske på utover de vanlige tingene jeg driver med.

For noen få uker siden falt jeg for dette oppsettet og valgte å ta det videre i denne boken. Den funker ypperlig. Nederst i høyre hjørne liker jeg selv å legge til litt dekorasjon, men jeg unngikk alt annet denne uken og skrev derfor en liten liste med forslag til hva man kan bruke denne plassen til.

Dette var definitivt my cup of tea

I helgen kommer jeg til å fylle inn denne uken i bullet journalen min. Et hull ville gjort meg halvsprø, men det var hyggelig å bruke kun en penn sammen med boken selv om det i utgangspunktet ikke er fryktelig langt unna hva jeg bruker i dag.

Nå skal jeg ta med junior på biblioteket. Vi liker bøker og tenkte det var på tide han (og jeg) skaffer oss et lånekort ☆

God helg! ♡

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply