Blekk Fyllepenn

Du grønne glitrende blekk, god dag

/sponset innlegg *

Velkommen, du som vi ser så gjerne.

Julen nærmer seg raskt og hvis du er som meg og ikke startet med julekortene i august så er det på høy tid å tenke på dette nå.

I fjor kjøpte jeg meg en flaske Diamine Shimmering Magical Forest som har en aldeles nydelig grønn farge. Den passer fint hele året, men er perfekt til julekort.

Det jeg savnet var et rødt blekk. Det er vel ingenting som roper jul mer enn et rødt blekk og jeg var utrolig spent på å teste Diamine Shimmering Firestorm Red. Jeg kan ikke si annet enn at det må være det perfekte røde blekket.

Jeg liker Magical Forest og Firestorm Red fordi shimmeret i disse er sølv. Noen farger kommer med shimmer i gull, men jeg har alltid likt sølv best. Rødt, grønt og sølv. Nå kan julen bare komme! Det vil si: først skal julekortene skrives og jeg gleder meg! (kan selvsagt brukes hele året i bullet journal og planlegger, bordkort, små notater, kjærlighetsbrev eller andre ting du måtte ønske!)

Jeg er vel den eneste i familien som bruker fyllepenn og spennende blekk. Så at julekortene herfra er litt annerledes er det ingen tvil om, og det er selvsagt gøy!

Nå lurer du kanskje på pennevalget?

Jeg har alltid likt penner som skriver tynt og derfor er alle mine penner i EF (extra fine) splitt. Ulempen med dette er at shimmer ikke kommer til sin rett så jeg har lenge fundert på om jeg skulle hatt en bredere splitt. Dermed gikk jeg for en hvit TWSBI Eco med B (broad) splitt. Alle som kjenner meg i vårt fantastiske pennemiljø vet at jeg er stor fan av TWSBI så det kommer nok ikke som en overraskelse. Det er en utrolig flott penn som egner seg både for nybegynnere og godt erfarne fyllepennentusiaster. Og det å gå fra EF til B splitt var noe for seg selv. Det var en opplevelse jeg gjerne ville ha opplevd for første gang en gang til!

Jeg fant frem et ark jeg kunne teste på før jeg startet med selve julekortet. Den første setningen føltes det litt rart. Ikke ubehagelig, men annerledes. Deretter kunne jeg nok ha skrevet i det uendelige. Med fyllepenn generelt vet jeg at jeg ikke trenger å trykke pennen ned på papiret, men med B splitt så gled den enda bedre. Det var som å smøre mykt smør på nystekt brød!

Selvsagt så kommer shimmeret enda tydeligere frem med bredere splitt. Jeg kan ikke si annet enn at det er vakkert ♡

Nå skal det skrives julekort så blekket skvetter!

Husk at Postens frister for brev og småpost er 16. desember. Dermed rekker du enda å sende en bestilling hos Tudos og fortsatt ha tid til å skrive julekortene før de skal sendes, eller om du kjenner noen som ville hatt glede av dette til jul!

Ønsker dere alle en gledelig førjulstid ☆

Produkter brukt i dette innlegget:

Diamine Shimmering Firestorm Red

Diamine Shimmering Magical Forest

TWSBI Eco hvit

Rhodia dot pad No16

* Tudos var utrolig snille og sponset meg med TWSBI Eco med B splitt og en flaske Diamine Shimmering Firestorm Red, men valg av produkter og tema for innlegg er helt og holdent mitt eget.

TWSBI i hvit er min favorittfarge og avbildet er også min hvite med EF splitt for å vise hvor nydelige disse blekkene er inni pennen.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply