Ukategorisert

Bytte bok allerede?

Det vil vel på mange ikke komme som en veldig stor overraskelse ettersom jeg er kjent i bujo-miljøet for å bytte notatbøker nesten like ofte som undertøy, men denne gangen gledet jeg meg til å bruke en bok fra begynnelse til slutt. I tillegg har jeg faktisk ikke så altfor mange sider igjen i Rhodiaen og disse skal jeg bruke til en challenge og til å lage noen minnesider for 2017.

Nå vet jeg selvsagt fra før at papiret i Nuuna ikke er bestrøket og derfor heller ikke er spesielt fyllepennvennlig, men det har fungert kjempefint. Antydning til litt fjæring ellers ingen problem. Frem til nå. Frem til min nye fine Nuuna som åpenbart har en forskjell i papiret. Fenomenet er ikke nytt for meg. Det har vært klager på dette tidligere, men da har det virket som om papiret i de nye Nuunaene som har nummererte sider har vært annerledes. Jeg har en tredje Nuuna S liggende, med nummererte sider, men den viser ingen problem.

Problemet mitt er at det er på grensen til å blø gjennom papiret enkelte steder.

 

 

Her er bildet til venstre fra den gamle og bildet til høyre fra den nye. Det ser kanskje ikke så ille ut på bildene, men når en setter seg ned og skal skrive på papiret med åpenbare flekker så blir det for mye for meg.

 

Så hva gjør man da? Jo, enten revurderer man valget av penner eller man revurderer valget av bok. Èn ting skal være sikkert:

Jeg går ikke vekk fra fyllepenn. Jeg gjentar: jeg går IKKE vekk fra fyllepenn!

Jeg har forelsket meg totalt i fyllepenn! Min TWSBI Eco blir brukt hele tiden og jeg har en diamond mini liggende som bare venter på å bli fylt med et herlig blekk jeg venter på i posten. I tillegg har jeg en herlig samling av blekk i mange fine farger som bare venter på å bli brukt.

Nå har det seg slik at jeg har et lite prosjekt gående så jeg slapp å stresse ut for å få tak i en ny bok. Jeg har en god bunke notatbøker liggende. Dermed valgte jeg meg ut en, sikret meg en pennetest med Ecoen min som viste seg å være helt topp og dermed var det avgjort: den nye boken blir en Dingbats* og jeg har åpenbart en jobb å gjøre i kveld med å sette den opp.

 

 

Det er godt mulig jeg fremstår som litt mental her, men det skal jeg fint leve med!

 

God onsdag!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Cathrine
  3. januar 2018 at 18:06

  Den dingbatsen er veldig fint altså. Og om papiret er dårligere, så er det en god grunn til å bytte spør du meg.

 • Reply
  Jessica
  11. januar 2018 at 20:48

  Hvor bestiller man denne frøken?

Leave a Reply