Sosialt

Bullet journal treff

I høst luftet jeg idèen om et bullet journal treff i Oslo med gjengen på Facebook i Bullet Journal Norge og interessen var stor. Så etter nyttår tenkte jeg at vi måtte prøve og få til noe når julestria hadde lagt seg.

Datoen ble satt og Karl hos Tudos var så snill å ordne med lokale der vi kunne møtes.

I går var det en herlig gjeng med masse flotte damer som møtte opp for å snakke om bullet journal, bytte washi, se på andres bøker og ha en hyggelig kveld. Karl hadde i tillegg tatt med bøker, penner og tusjer vi kunne få prøve. Selv kan jeg bare si at det var både penner og blekk som raskt havnet på ønskelisten.

Som om ikke det var nok hadde Karl ordnet med giveaways, en nydelig jotbook fra Leuchtturm og en Staedtler fineliner, og to konkurranser med flotte premier.

Dessverre rakk jeg ikke å snakke med alle, men de jeg fikk snakket med var fine, hyggelig og festlige damer. Det var så utrolig kult å treffe så mange ansikt til ansikt da man får et litt annet inntrykk på nett. Samtlige var omtrent så hyggelige som man kunne forvente og enda litt til.

Jeg håper vi får til et nytt treff igjen om ikke så lenge og at jeg får treffe disse damene igjen samt enda fler som ikke kunne møte opp i går!

Dessverre hygget jeg meg så mye at jeg glemte helt å ta bilder fra kvelden! Karl hadde dog en ung mann tilstede som både tok bilder og filmet. Krise avverget. Det blir spennende å se når dette dukker opp.

 

Tusen takk alle sammen for en fortreffelig kveld og tusen takk til Karl for å ha ordnet med lokale! Håper vi sees igjen snart!

God torsdag!

2 Comments

 • Reply
  Trine
  18. januar 2018 at 13:22

  Takk for en flott kveld. Gleder meg allerede til neste gang.

 • Reply
  Camilla Holm
  18. januar 2018 at 19:22

  Neste gang MÅ! jeg klare å få blitt med!

Leave a Reply