Ukategorisert

Begynnelsen på min bullet journal

Now this is a story all about how

my life got flipped turned upside down.

 

En herlig vårdag i mars satt jeg med mobilen i hånda og kikket rundt på Facebook. Jeg kom over et bilde fra en side. Nøyaktig hva slags bilde det var klarer jeg ikke å huske, annet enn at det var litt morsomt, men det var relatert til bullet journal. Nysgjerrigheten fikk meg inn på kommentarfeltet og der, helt øverst sto mest likte kommentar om at det eksisterte et helt samfunn av mennesker som var dedikerte til å lage sin egen almanakk/dagbok/listebok.

Nysgjerrigheten trigget meg enda mer og jeg fant denne gruppen på Facebook. Dermed var det ingen vei tilbake. Hele helgen brukte jeg på å surfe i Facebook gruppen, på Pinterest, Instagram og generelt Google med en tanke i hodet: dette var svaret på å få ryddet opp litt i min kaotiske hverdag der jeg hadde null oversikt og motivasjonen sank for hver dag fordi jeg ikke visste hvor jeg skulle begynne å ta tak.

Halve vinteren hadde jeg brukt på å lete etter en almanakk jeg syntes var fin og som kunne passe for meg uten å ha hverken for lite eller for mye plass. Til slutt hadde jeg gitt opp. Mobilen ble svaret. I 2016 brukte jeg vel almanakken min i mindre enn en måned fordi jeg hatet det ukentlige oppsettet. Hvis vi ser helt tilbake til 2012 hadde jeg en Paperblanks som jeg fylte med små bilder og annet snacks. Jeg savnet den, men Paperblanks var ikke helt svaret det heller.

Jeg har aldri vært et snev kreativ og derfor hadde det aldri falt meg inn at jeg kunne lage dette selv. I tillegg til å ha lister og oversikter over andre ting jeg trenger å ha kontroll på i livet uten å bruke 53,7 forskjellige apper på mobilen.

 

 

Min bullet journal historie startet med en Leuchtturm1917 og et knippe Zebra Mildliners. Jeg syntes dette papiret med prikker virket helt fantastisk og ikke ville ta så mye fokus som linjer eller ruter, men dette er kun en smakssak.

 

Når en ser på veldig mange av oss så virker det ikke helt sant, men alt du egentlig trenger for å komme i gang er en bok og en penn. Pluss en liten dose Ryder Caroll som startet med dette: bullet journal

 

Takk for at du kom innom!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply