Månedsoppsett ukesoppsett

April og uke 14

Ny måned, ny uke og ny bok. Det eneste som kan bli bedre nå er varmere vær.

Som nevnt i tidligere innlegg så skal jeg nå bruke det jeg har fremfor å kjøpe nytt og jeg tar den helt ut med å fortsette/starte på nytt i samme bok som jeg startet det nye året i. De siste ukene har jeg ikke brukt mye spennende utstyr. Det går stort sett i Pigma Micron og Tombow dual brush til markering. Så da trenger jeg ikke tilpasse noe voldsomt med pennebruken for å ikke risikere at pennene blør gjennom papiret i denne Nuunaen som har en antydning annerledes papir enn den forrige.

Det beste av alt: den passer i Galen Leather coveret mitt. Hurra!

Uansett, jeg er i gang og her er månedsoppsett og ukesoppsett for uke 14.

 

 

 

Et av mine nye stempler. Jeg simpelthen elsker denne dama!

 

 

 

Håper dere har hatt en fin påske.

 

God søndag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply