Månedsoppsett ukesoppsett

April og mai

De siste ukene har bloggen vært kraftig nedprioritert og tidvis glemt. Oops.

Nå er jeg her med de fem siste ukesoppsettene og et par andre småting.

 

Uke 16 ble på kun to sider og pyntet med klistremerker fra Aurorasheart på Etsy.

 

 

Uke 17 ble like enkel og med flotte klistremerker fra Watzorama. Jeg er ikke så glad i farger, men synes det er hyggelig med litt farger når våren begynte å melde seg.

 

 

Deretter går vi videre til mai, været er deilig og jeg fortsetter med litt grønne farger! Datoene er klistremerker fra Watzorama og bladene fra Aurorasheart

 

 

Uke 18 med flere klistremerker fra Aurorasheart

 

 

4 mai måtte med!

 

Uke 19 og klistremerker fra Aurorasheart er brukt her igjen. Jeg er absolutt ingen fan av insekter, men jeg har tidligere brukt noen rub on klistremerker fra Panduro og jeg synes Aurorasheart har mye fint.

 

 

 

Helt til slutt har vi nåværende uke, uke 20. Igjen er det klistremerker fra Watzorama.

Det er en del ting jeg rett og slett ikke liker. Deretter fortsetter jeg å ikke like det fordi…vel, fordi alle andre ser ut til å like det. Etterhvert så kommer det til et punkt at jeg begynner å like det likevel. Ikke ofte, men det skjer. Som med sukkulenter. Ehm. Men igjen: hvordan er det mulig å ikke like disse nydelige klistremerkene da?

 

 

 

 

Jeg skal skjerpe meg og ikke ta flere opphold i bloggen som går over flere uker, jeg lover!

God tirsdag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply