Ukategorisert

Et samarbeid

En dag i midten av mars tikket det inn en epost i innboksen min. Den startet slik:

«Hi Christine,
I hope you are doing well?
We’ve never met, so please allow me to introduce myself…»

Jeg leste gjennom eposten to ganger. Gikk og tok en røyk før jeg leste gjennom den en tredje gang. Så jeg riktig? Drømte jeg?

Jeg har jo en instagramkonto der jeg følger andre bullet journalere, liker postene deres og poster sidene fra min egen bullet journal konto. En gang begynte jeg nesten å hyperventilere da et av mine store forbilder på instagram begynte å følge meg tilbake. Det var et stort øyeblikk. I tillegg er det kjempegøy å kommentere på hverandres poster og vi har også sendt noen meldinger med hverandre. #starstruck

Jeg mener bare at det er kjempegøy å bli sett. Jeg deler mine enkle oppsett for å vise verden, eller ihvertfall de som følger meg, at det kan være enkelt og surrete. Det må ikke være kunstnerisk og full av farger dersom man ikke ønsker det.

Så når jeg fikk denne mailen av ingen andre enn Søstrene Grene som spurte om vi skulle ha et lite samarbeid så er det jo klart at det er utrolig gøy!

Det ble et lite tidspress og post som skulle fra Danmark til meg og fra meg til Danmark der de selvsagt har kontorene sine. I tillegg til at det ble surr i posten så det kom sent frem. Men kudos til søte Pernille som gjorde sitt ytterste for at mine sider skulle få bli med i katalogen og bloggen deres.

Jeg skulle ta bilder underveis, men dette glemte jeg helt. Jeg var tross alt litt småstresset og veldig usikker på hvordan jeg skulle legge det opp, men jeg fikk da frem noen sider i notatboken de hadde sendt meg. En ting er å skrive ting i min egen bok og poste det i egen blogg og på instagram. Noe helt annet er det når det når du skal lage det for noen andre og som vil deles med millioner av mennesker.

Jeg er uansett beæret over at de valgte meg (lille meg) sammen med et par andre fine bullet journalere! Så herfra sier jeg tusen takk til Pernille og Søstrene Grene for tillitten og for et veldig hyggelig samarbeid! Det har vært lærerikt og veldig gøy ☆

En tre måneder lang hemmelighet er nå over. Haha!

Blogginnlegget kan du lese her.

E-katalogen kan du se her.

Bildene her er tatt av Søstrene Grene.

God tirsdag til dere alle! ♡

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jessica
  26. juni 2018 at 13:15

  Så utrolig kult at du har samarbeidet med Søstrene Grene!!! Gratis! Du er flink!

 • Reply
  Kristin
  9. juli 2018 at 13:01

  Så moro å kunne vise fram hva man brenner for. 😀 Stå på!!

Leave a Reply